Papós Tamás portré

Papós Tamás vagyok, szegedi szövegíró, 13 év újságírói tapasztalattal. Ez a vállalkozás régi vágyam volt, korábbi céljaimat is sikerült elérnem, pontosan ezért tudom, hogy segíthetek a cégednek.

Első álmom vált valóra azzal, hogy nyolc éven át a Délmagyarország sportújságírója lehettem. Óriási megtiszteltetés volt a HVG-nél négy esztendőn át aktívan részt venni Magyarország legolvasottabb Tech rovatának felépítésében, szintúgy felemelő tanítani szakmám fortélyait a Szegedi Tudományegyetemen.

 

Különösen büszke vagyok arra, hogy hazánk legnépszerűbb médiaiskolájában, a Komlósi Oktatási Stúdióban 2014 óta minden tanévben tartok előadást az internet adta lehetőségek kiaknázásáról. Voltam blogger és sportkommunikátor, szerkesztettem Facebook- és Instagram-oldalakat, ahogy honlapokat is, mostanában a videózás világát fedezem fel. Örömmel kóstoltam mindenbe, amiről úgy éreztem: tanulhatok belőle.

 

A technológia tudatos és eredményes használata végigkísérte a pályafutásomat, ezt a szaktudást hozzáadott értékként nyújtom – innen tehát a TechSzövegírás elnevezés.

 

Több mint 9000 cikk rutinját kínálom, így legyen szó bármilyen szövegírói feladatról, magabiztosan, precízen és kreatívan elvégzem – nem csak kedvenc témáim, azaz a sport, a technológia és a tudomány területén. Elegáns bútorüzlet, piacvezető domainszolgáltató és rendkívül igényes grafikus is igénybe veszi szolgáltatásaimat, az új kihívásokat pedig izgatottan várom.

 

Ha úgy érzed, a Te cégednél is lenne nekem való feladat, ide kattintva jelentkezz bátran!