Munkahelyi képzés: a mobil és a laptop így tesz hatékonyabbá!

Oktatás, képzés
Hogyan lehet hatékonyabban dolgozni az internetes eszközök és a mobilos alkalmazások tudatos használatával? – ez a kérdés évről évre egyre fontosabb. Ha céges továbbképzésre, iskolai oktatásra vagy egyéni tanácsadásra van szükség, az igények feltérképezése után praktikus ízelítőt adok arról, miként lehet produktív a munkaidő. A gyerekek online életének kihívásairól, valamint e komoly probléma megoldási javaslatairól is szívesen tartok előadást.
Magyarország legnépszerűbb médiaiskolája, a Komlósi Oktatási Stúdió növendékeinek 2014 óta minden tanévben tartok előadást arról, miként lehet hatékonyabb, gyorsabb és jobb munkát végezni az internetes eszközök, a mobilos alkalmazások és a számítógépes programok tudatos használatával. Mindig meglep, hogy még nekik is – akik álmaik hivatására készülve állandóan a neten lógnak – lehet sok újat mutatni.
Egy ilyen praktikus kurzus vagy tanácsadás rengeteget adhat azoknak, akik nem ismerik ki magukat annyira a világhálón, vagy csak egyszerűen nincs idejük utánajárni, milyen webes szolgáltatások könnyítik meg az életüket és a munkájukat.
Szinte mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, és egyre fontosabbá válik, hogy kihozzuk belőle a maximumot, az irodákban vagy a home office során használt számítógépekről és laptopokról nem is beszélve. Csak a munkaközösségek és cégvezetők döntésén múlik, hogy egy-egy továbbképzéssel tudnak-e szintet lépni – akár hatékonyságban, akár termékeik és szolgáltatásuk népszerűsítésében.
A gyerekek oktatását is szívemen viselem, hiszen a jövő generációja egy sor olyan kihívás előtt áll, amelyekkel a mai felnőtteknek sosem kellett tizenévesen szembenézniük. Az online zaklatás megdöbbentően sok tinédzsert érint, számukra a tudatos médiafogyasztás kialakítása egyre nehezebbé válik a világháló fokozódó zajában. Akár egyetlen előadásba is lehet annyi technológiai tanácsot sűríteni, hogy egészségesebbé tegyük az internetes életüket.
Ha az említett témákban igény merül fel munkahelyi továbbképzésre, iskolai oktatásra vagy egyéni tanácsadásra, ide kattintva keress bátran!