Intézzük a honlapod! – így lesz könnyen profi weboldalad

Intézzük a weboldalad banner
Egy új szolgáltatás honlapja sok teendővel jár. Tapasztalatunk szerint a projektek vezetői kapcsolattartót igényelnek, aki kézben tart mindent. Ezért döntöttünk úgy hazánk piacvezető domainszolgáltatójával, egy profi grafikussal és egy kiváló webfejlesztő csapattal, hogy szövegírói és szervezői munkámmal együtt közös ajánlatot kínálunk. Egy csomagban kapsz meg mindent, amire egy profi weboldalhoz szükség van!

Mi kell a honlaphoz? – merül fel a kérdés, amikor egy új cég vagy szolgáltatás online jelenlétéről kell gondoskodni. A vállalkozókra kényelmetlen teher kerül, miután rájönnek: legalább 4 eleme van a történetnek, és ehhez külön-külön kivitelezőt kell találni, mindenkivel egyenként tárgyalni és megállapodni, majd koordinálni közöttük a munkát.

Ettől a nyűgtől szabadulsz meg, ha az „Intézzük a honlapod!” szolgáltatást választod, amely egy csomagban kínál mindent, ami egy profi weboldalhoz kell! Hogy mire is van szükség pontosan? Sorolom.

1. Domain + webtárhely + üzleti e-mail

A kezdő lépés – ha már kitaláltad a cég vagy szolgáltatás nevét –, hogy lefoglalod a domaint, vagyis a honlap IP-címének szöveges megfelelőjét. A domainnév megfelelő kiválasztásában is tudok segíteni, ha pedig megvan, Magyarország piacvezető szolgáltatója, a Rackhost Zrt. intéz mindent. A domainhez tartozó webtárhelyet – vagy virtuális szervert – és üzleti e-mailt is verhetetlen áron és minőségben kínálja.

2. Logó + arculati elemek + fotózás

A technológiai részletek után jön a képi világ: kell egy szuper grafikus, aki kreatív és egyedi logót készít, majd ehhez illeszkedő arculati elemeket vagy akár komplett webdizájnt ad a honlapodnak. Vas András ezt profin oldja meg, majd később is áll rendelkezésedre, ha például névjegykártya tervezésére lesz szükséged, és akkor is, ha minőségi fotókat szeretnél termékeidről vagy céges rendezvényeidről.

3. Webfejlesztés + SEO-optimalizálás + üzemeltetés

Nem elég megálmodni, meg is kell valósítani – ebben segít az MBLX Cloud rutinos webfejlesztő csapata. Legyen szó egyszerű bemutatkozó oldalról vagy egy komoly webáruházról, nincs olyan kívánság, amit ne tudnának igényeid szerint teljesíteni. A honlap biztonságos és könnyen kezelhető lesz, valamint SEO-szempontból is optimalizálják, hogy a Google-kereső szeresse. Ha pedig elkészült, az üzemeltetést is rájuk bízhatod.

4. Honlap szövegezése + online marketing + sajtóanyag

Semmit sem ér egy szép honlap, ha nem frissül egyedi szövegekkel. Hasznot csak akkor hoz, ha a kereső minél előrébb sorolja, ehhez pedig termékleírás kell, fontos blogot vezetni, és persze a közösségi oldalas megjelenéseket sem szabad elhanyagolni. Szolgáltatástól függően hírlevél, sajtóanyag és PR-cikk is szükséges, hogy új vásárlókat szerezz és aktivizáld a már meglévő ügyfeleket. Ezt szövegíróként rám bízhatod!

+1: Ügyintézés + konzultáció + ötletek

Sőt, ahogy már utaltam rá: az ügyintézést is vállalom, hiszen a felsorolt kivitelezőkkel több eredményes projekten dolgoztam együtt, és mindig lelkesít, amikor a semmiből kell létrehozni valami sikereset. Jól ismerjük egymást a kivitelezőkkel, így gördülékeny lesz a kommunikáció, a projekt állásáról rendszeresen összefoglalót kapsz. Bármilyen igény merül fel közben, megoldjuk.

 

Egy 15 000 forintos konzultációs díjért cserébe – amit megbízás esetén levonunk a végösszegből – igényeid alapos átbeszélése után a teljes projektre kapsz árajánlatot, illetve ötleteket is az első lépésekhez.

 

Mindezt egy csomagban megkapod. Ne habozz, ide kattintva jelentkezz!